Pretraga
Your search results

Mali savjet za vas koji ste pronašli  idealan stan za sebe i svoju porodicu

Mali savjet za vas koji ste pronašli  idealan stan za sebe i svoju porodicu

Znam,  prošli ste kroz svakojake administrativne peripetije, ali napokon  postali ste vlasnik željene nekretnine. Srećni ste, znam iz iskustva, ali…ne bih da vas prepadam a još manje razočaram, samo vam moram reći da vas od uživanja u novom stanu , osim ključa 🙂 dijeli  još jedan veliki korak… Opremanje!

Vidite… Uzbudljiv, DA,  ali i stresan period! Period  pun momenata pretrpanih srećom, radosti, euforijom, bgm. u nekim momentima i tugom i razočarenjem;-. Zato…ajmo početi prvo sa kuhinjom.

Predpostavljam da se sigurno prvo pitate kako elegantno i funkcionalno urediti istu?  Kakav namještaj, pribor i dodatke odabrati za uređenje? Brojni blogovi, savjeti profesionalaca, dekoratera  vrlo se često temelje na namještaju po mjeri. Međutim, ne žele svi a i ne mogu priuštiti takvu investiciju što znači da je dosta onih koji žele da jedan tako bitan poduhvat samostalno preuzmu na sebe, bez stručne pomoći, jer većina nas zapravo i ne kreće sasvim od nule ili taj momenat opremanja smatra prilikom da svoj senzibilitet pretoči u okruženje koje će oplemeniti njihovu svakodnevnicu . Što znači da neću “ ulaziti”  u dubinu koja zavisi od mogućnosti, potreba i  rasoploživh srestava , s”toga ću ovim putem navesti par stavki pomoću kojih je moguće izbjeći česte greške u enterijeru. Zato, ukoliko planirate da vašu kuhinju opremite sa minimalnim budžetom ne mičite sa uma činjenicu da je funkcionalnost predmeta koji će se naći u istoj uvek bitna. I nikad ne zaboravite da kuhinja ne treba da bude samo praktična, ona treba da izgleda i lijepo a granica između šarmantnosti i nereda je jako mala .A nered će brže nastati ako je manja radna površina. Zato nemojte  puštati mašti na volju kada je kuhinja u pitanju već pažljivo birajte kuhinjske elemente da biste sebi obezbedili potpunu iskoristivost prostora. Srećno!

         P.S.  Ljepota je u jednostavnosti

( primjer kuhinje uzet iz ponude stana za prodaju pod šifrom:1745 – za više informacija:https://www.facebook.com/agencijamillennium  )

 

 

Podijeli:
  • Pretraga

Uporedi